Deelnemers

Op deze pagina stellen we de deelnemers aan u voor:

(De lijst wordt nog bijgevuld)

Standhouders

 

De muzikanten die 1 juli 2017 komen moeten nog aangevuld worden

 • Dirk en Gijs: In de brugklas hebben zij elkaar leren kennen, en sindsdien maken ze (inmiddels al een aantal jaren) samen muziek.
  Tijdens de eerste editie van festival Geniet traden ze voor het eerst op als ‘Dirk en Gijs’, en daarna hebben ze al een aantal keer op feestjes mogen spelen. Ook vorig jaar traden ze bij ons op.
  Ze vinden het erg leuk om ook dit jaar weer op festival Geniet te staan!
  Ze spelen met twee gitaren, keyboard en (tweestemmige) zang. 
  Het genre is redelijk divers en spelen zowel Nederlands- als Engelstalige nummers. Het gaat van America, Neil Young, Bob Dylan en Simon & Garfunkel tot Boudewijn de Groot en Guus Meeuwis. Voor elk wat wils!
  Bram:  Singer/songwriter
 • H en H: Wim Sonneveld, Ramses Shaffy, Boudewijn de Groot, maar ook André Hazes, Guus Meeuwis en Huub van der Lubbe…….Zomaar wat namen van artiesten die in de afgelopen 50 jaar hun stempel hebben gedrukt op de vaderlandse popgeschiedenis.
  H&H brengt een ode aan een aantal van deze artiesten door hun grootste ‘hits’ te spelen. Liedjes die iedereen kent en inmiddels tot ons cultureel erfgoed behoren. Een greep uit het repertoire van H&H: Laat me – Ramses Shaffy, Avond – Boudewijn de Groot, Is dit nu later – Stef Bos, Malle Babbe – Rob de Nijs, Blauw – The Scene.
  H&H doet dit op hun eigen verassende, gevoelige wijze, zonder afbreuk te doen aan de originele uitvoering van de liedjes.
  Baldrick Brothers: Spelen enthousiast en staan vol overtuiging op het podium en weten er echt iedere keer een fantastisch feestje van te maken. Daarnaast gebruiken ze veel instrumenten: mondharmonica, verschillende percussie-instrumenten en af  toe de ukelele.
  http://www.baldrick-brothers.nl/Baldrick_Brothers/Baldrick_Brothers.html
 •  
 •  

De muziek wordt ondersteund door de geweldige hulp van Nivarostudio`s!

NivaRo Studio's logo

 

Wil jij ook graag deelnemen? Wil je graag een workshop geven, heb je een foodtruck, heb je een winkel of webshop en verkoop je leuke producten met passie? Geef je dan op of vraag meer info via info@festivalgeniet.nl.

 

 

Een gedachte over “Deelnemers

 1. Pingback: Vandaag zaterdag 2 juli 2016 - Kapelle

Reacties zijn gesloten.